Tornar
maig 2, 2022

Crèdit Andorrà patrocina novament les Jornades d’Innovació i Noves Tecnologies d’Andorra (INNTEC), que tindran lloc el 31 de maig i l’1 de juny al Teatre de les Fontetes de la Massana en format presencial.

Amb el títol «Innovació: del Digital Guest Experience a les principals tendències digitals del 2022», es faran dues jornades de temàtiques diferents.

La primera abordarà «El nou paradigma del viatger digital». La indústria del viatge s’està reinventant, amb una aposta per reduir els temps d’espera i augmentar l’eficàcia, acompanyada del redisseny de l’experiència perquè sigui única. Hi participaran ponents experts en transformació digital i en experiència de l’hoste (guest experience) de la indústria hotelera d’Andorra i internacional.

La segona jornada se centrarà en «Les noves tendències digitals del 2022: NFT, metavers i tokenització». La indústria mundial del metavers generarà un negoci de 18.500 milions d’euros els vuit anys vinents. Andorra, en aquest context, vol impulsar nous negocis i tecnologies. Es debatrà com es poden abordar al país aquestes noves iniciatives per atreure nous negocis i nou talent, i finalment es veuran casos específics d’empreses andorranes lligades al sector dels esports electrònics i el desenvolupament de metaversos.

Crèdit Andorrà participarà en una de les taules rodones de la segona jornada amb Santiago de Larrea, responsable d’Innovació i Transformació Digital.

L’entitat manté el suport a la jornada en línia amb la seva estratègia digital i d’innovació tecnològica, amb una aposta per respondre a les noves necessitats dels clients a través de l’impuls de serveis digitals innovadors.

Inscripció gratuïta. Per a més informació o inscripcions: www.inntec.ad

Detalls de l'esdeveniment

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m