Tornar
maig 23, 2022

La Universitat d’Andorra, en el marc del Cicle de Perfeccionament Professional (CPP), ha programat un nou seminari per al mes de juny.

  • «L’art de comunicar: estratègies per a una comunicació eficaç i persuasiva», a càrrec de Gemma Rial. Tindrà lloc els dies 27 i 30 de juny de 15 a 19 h.

La data límit per formalitzar la inscripció és el 13 de juny.

La Universitat d’Andorra, conscient que la divulgació científica no s’ha de limitar a l’ensenyament reglat, sempre ha basat la seva planificació en l’obertura mitjançant la difusió dels coneixements que li són propis entre la societat andorrana en general. En aquesta línia, organitza, des de l’any 1996, el Cicle de Perfeccionament Professional (CPP), adreçat als estudiants universitaris i obert als professionals del país.

El Cicle de Perfeccionament Professional compta amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà, que, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament i al progrés social, té subscrit un conveni de col·laboració amb la Universitat d’Andorra i dona suport en l’organització i finançament d’aquests programes.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m