Tornar
març 8, 2022

La Universitat d’Andorra, conscient que la divulgació científica no s’ha de limitar a l’ensenyament reglat, sempre ha basat la seva planificació en l’obertura mitjançant la difusió dels coneixements que li són propis entre la societat andorrana en general. En aquesta línia, organitza, des de l’any 1996, el Cicle de Perfeccionament Professional (CPP), adreçat als estudiants universitaris i obert als professionals del país.

El Cicle de Perfeccionament Professional compta amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà que, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament i al progrés social, té subscrit un conveni de col·laboració amb la Universitat d’Andorra i dona suport en l’organització i finançament d’aquests programes.

Aquest mes de març s’impartiran els seminaris següents:

  • Confecció de l’EFE (Estats de Fluxos d’Efectiu). Aplicació pràctica que anirà a càrrec de Manel Cayetano i tindrà lloc els dies 21, 24, 28 i 31 de març, de 18 a 20 h.
  • L’entorn de les malalties minoritàries. A càrrec de Mercedes Serrano, Antoni Martínez, Elisa Bonvilà, Noèlia Guillermo i Sílvia Martínez. Tindrà lloc els dies 25 de març, de 17 a 21 h, i 26 de març, de 9 a 13 h.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m