Tornar
juny 22, 2022

Crèdit Andorrà incorpora 26 joves estudiants de grau universitari o màster que comencen les estades d’estiu al Banc, una iniciativa que pretén fomentar el talent del país i que es duu a terme des del 1978. El programa, remunerat, els permet completar la formació amb l’experiència professional, fonamental a l’hora d’incorporar-se al mercat laboral.

Els joves s’integren durant els mesos de juliol i agost a diferents àrees de l’entitat, des de la xarxa d’oficines fins als departaments de serveis centrals, on poden acostar-se a l’experiència professional en una empresa, aprofundir en el coneixement de la banca i del sector financer, i adquirir nous coneixements i aprenentatges per al seu desenvolupament futur. Aquestes estades d’estiu també ajuden a construir ponts entre el món universitari i l’empresa, essencials per al progrés social i econòmic de qualsevol societat. Des l’inici, s’han ofert més de 1.000 places en el marc de la iniciativa i aquest any s’han rebut més de 120 candidatures.

Els estudiants que vulguin formar part d’aquest programa en edicions properes poden enviar el currículum al correu seleccio@creditandorra.ad a partir del mes de gener.

Estades formatives 2022
FOTO: EDUARD COMELLAS

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m