Tornar
desembre 11, 2021

Crèdit Andorrà patrocina un any més les Crèdit Andorrà GSeries, el campionat de velocitat sobre gel que es disputa al Circuit Andorra Pas de la Casa. A partir del 8 de gener, els aficionats al motor podran gaudir de les proves de GIAND, Side by Side, dues rodes motrius, i els Ice Gladiators en moto.

Dues de les novetats més rellevants són les aliances amb Alpine Racing (antiga Renault Motorsport) i Michelin Motorsport. Així doncs, en les quatre categories que es disputaran, tots els vehicles calçaran la mateixa tipologia de pneumàtics.

Una altra novetat rellevant serà la presència d’un trofeu monomarca dins de la categoria de dues rodes motrius: el CLIO ICE TROPHY amb els vehicles Clio Rally5.

La G1 es disputarà el dia 8 de gener, el dissabte següent (dia 15), la G2. Després d’aquestes dues cites consecutives es farà un lleuger recés (el dia 22 no hi haurà competició) abans d’afrontar la G3 i la G4, els dies 29 de gener i 5 de febrer respectivament. El 12 de febrer està prevista com a data reserva per si alguns dels meetings anteriors no es poden disputar.

La previsió és que totes les proves es disputin entre les 16 i les 23 h dels dissabtes esmentats. Durant el matí, a partir de les 12 h, es realitzaran les verificacions administratives i tècniques.

L’organització espera que els GIAND siguin, una vegada més, la categoria reina de les Crèdit Andorrà GSeries, els Side by Side (SBS), també denominats buggys, tornaran a ser protagonistes de moments molt espectaculars en la pista de gel del Port d’Envalira. Per la seva banda, els ICE Gladiators (motos) estaran completament integrats en els meetings del campionat andorrà de pilotatge sobre gel compartint calendari i pista.

La presència d’aficionats seguint en directe les evolucions dels pilots a la pista del circut és una opció que actualment no es pot assegurar. L’organització informarà de l’evolució de les mesures i la seva repercussió en l’espectacle.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m