Tornar
agost 31, 2022

La Fundació Crèdit Andorrà inicia el 19 de setembre nova temporada a L’espai del programa «Envelliment saludable» d’activitats i formació per a persones més grans de 60 anys. L’edició d’aquest any manté el format híbrid i combinarà les activitats presencials amb la formació en línia.

Entre les novetats previstes destaquen el taller de prevenció de riscos en les noves tecnologies de la informació i la comunicació, un curs de Mac i una activitat de golf per fomentar l’exercici físic entre les persones que volen mantenir-se actives.

L’espai continua oferint els cursos i tallers relacionats amb l’ús de la informàtica, el telèfon mòbil, la fotografia i el vídeo digital, les xarxes socials o els idiomes (català, francès i anglès). També proposa tallers preventius sobre salut, rutes de senderisme guiades, xerrades sobre temes d’interès general i visites a museus del país.

En aquest enllaç podeu consultar la programació completa.

Inscripcions

  • Activitats presencials: únicament per telèfon, al 868 025. Les places són limitades i s’adjudiquen per ordre d’inscripció.
  • Formació en línia: a través de la plataforma de formació virtual de la Fundació, a l’adreça www.fundaciocreditandorra.ad.

Detalls de l'esdeveniment

Dilluns 19 de setembre

L'espai

Adquisició d'entrades:

Entrada gratuïta

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m