Tornar
març 8, 2022

L’Automòbil Club d’Andorra (ACA), Andorra Telecom i Crèdit Andorrà impulsen el primer projecte d’esports digitals del país: ACA eSports. La iniciativa, que s’ubica al Centre Esportiu d’Ordino (CEO), disposa d’una zona destinada a la modalitat de sim racing, d’aules formatives i d’una àrea de broadcasting.

El projecte preveu, a més d’un centre d’alt rendiment especialitzat en sim racing, un espai formatiu per a pilots virtuals (academy), un equip de motorsport digital i l’organització d’esdeveniments i campionats de la mateixa disciplina.

Per a la consecució del projecte s’ha desenvolupat la marca ACA eSports, amb un  símbol conceptualitzat a partir de corbes de diferents traçats de circuits que incorpora els colors dels tres patrocinadors i tindrà com a principals canals de comunicació Twitch, Twitter, YouTube i el microlloc web e-sports.aca.ad.

LOGO ACA E SPORTS Mesa de trabajo 1 copia

Crèdit Andorrà col·labora amb l’ACA eSports de la mà de l’ACA, amb qui té un acord des de fa vint anys. Creiem en un projecte que és estratègic per al país i pioner en el seu camp i que es fa amb la voluntat d’acostar-se a un públic més jove amb un projecte innovador i emprenedor.

Podeu tornar a veure el vídeo de la presentació:

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m