Tornar
abril 6, 2022

La Fundació Crèdit Andorrà ha obert el termini d’informació i recepció de sol·licituds per acollir-se a les beques d’excel·lència que concedeix anualment als joves d’Andorra per estudiar en centres de tot el món. El termini d’admissió està obert fins al 15 de juliol. El nombre de beques previst per a aquesta convocatòria, corresponent al curs acadèmic 2022-2023, pot ser de quatre, tant per a estudis presencials com no presencials.

Les beques es poden sol·licitar per a qualsevol país del món i els estudis han de respondre a una titulació oficial i a temps complet, amb una càrrega lectiva de 60 crèdits ECTS per any acadèmic, excepte als Estats Units, que ha de ser de 30 crèdits. La durada de la beca és d’un any. La dotació econòmica, en el cas d’estudis presencials, és de fins a 20.000 euros per a la matrícula i de 600 euros mensuals durant el curs acadèmic, mentre que per als no presencials és de fins a 8.000 euros per a la matrícula.

Els sol·licitants han de tenir nacionalitat andorrana o bé acreditar una residència legal i efectiva a Andorra d’un mínim de cinc anys. L’edat màxima per beneficiar-se d’aquestes beques és de 25 anys el 31 de desembre de 2022.

El procés de selecció el duu a terme una Comissió d’Avaluació formada íntegrament per membres aliens a la Fundació Crèdit Andorrà, que en una primera fase estudia les candidatures presentades i selecciona les que compleixin les condicions requerides. En una segona fase, els membres de la Comissió d’Avaluació entrevisten els aspirants a una beca. S’avaluen les aptituds, la personalitat, l’interès, la motivació per l’elecció dels estudis i les raons per les quals considera que aquests estudis repercutiran positivament en la comunitat i en la imatge i el progrés d’Andorra. La Fundació concedeix la beca sobre la base de la puntuació emesa per la Comissió d’Avaluació.

Les persones interessades a presentar una sol·licitud ho poden fer fins al dia 15 de juliol. Les bases de la convocatòria i el full de sol·licitud es poden obtenir al web www.fundaciocreditandorra.ad. Les candidatures s’han de fer arribar per correu electrònic a: bequesfundacio@creditandorra.ad.

Informació: telèfon 88 88 83.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m