Tornar
octubre 2, 2021

La Fundació Crèdit Andorrà ha atorgat dues beques d’excel·lència per a estudis de postgrau a l’estranger. Les becades d’aquesta convocatòria 2021-2022 cursaran màsters relacionats amb la governança i l’ètica global, i amb la gestió empresarial, que faran al Regne Unit i a Alemanya, respectivament.

El jurat ha reconegut els mèrits de Mireia Canut Cascalló i Nàdia Tudó Cubells. Canut començarà aquest any acadèmic el curs MSc Global Governance and Ethics a la University College London, al Regne Unit. Aquest màster se centra en l’estudi d’un dels principals objectius de l’agenda de moltes organitzacions mundials: desenvolupar i posar en context conceptes de bon govern per millorar la formulació i el disseny de polítiques internacionals.

La segona becada, Nàdia Tudó, cursarà el Master of Arts International Business & Intercultural Management, a la Helibronn University of Applied Sciences, a Alemanya. És un programa que engloba la faceta multidimensional de l’entorn empresarial. A banda dels coneixements fonamentals de la gestió empresarial, integra els aspectes més importants de la consciència intercultural o la sostenibilitat, com ara el desenvolupament econòmic sostenible, els sistemes financers sostenibles o la gestió sostenible.

Els estudis de postgrau que es beneficien de les beques d’excel·lència de la Fundació Crèdit Andorrà es poden cursar a qualsevol país del món i han de respondre a una titulació oficial i ser a temps complet. La duració de la beca és d’un any i la dotació econòmica varia segons si la modalitat és presencial o no presencial. En el cas dels estudis presencials, la dotació és de fins a 20.000 euros per a la matrícula i de 600 euros mensuals durant el curs acadèmic. Per als no presencials, és de fins a 8.000 euros per a la matrícula i no hi ha mensualitats.

El programa de beques és la primera de les iniciatives que va impulsar la Fundació Crèdit Andorrà l’any 1988, conscient que la formació de les persones és un element essencial per al progrés social, econòmic i cultural de qualsevol societat. Des de l’inici del programa, la Fundació Crèdit Andorrà ha atorgat més de 200 beques a joves que han cursat estudis superiors de postgrau i hi ha destinat més de 5 milions d’euros.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m