Tornar
febrer 4, 2022

Crèdit Andorrà obsequia, com cada any, amb un regal corporatiu vinculat al món de la neu els nens i nenes dels clubs d’esquí que patrocina. Aquest any a l’ECA, l’ECOA i l’ECAP i hem afegit també el SEC, nou patrocinat de l’entitat.

Aquesta temporada, amb l’objectiu d’ajudar els infants i adolescents a gaudir del seu esport preferit amb el material en perfectes condicions, Crèdit Andorrà ha regalat una funda d’ulleres.

La iniciativa ha tingut una molt bona acollida entre els nens i nenes corredors dels quatre clubs d’esquí, tant pel seu disseny com per la seva utilitat.

funda ulleres 5

El patrocini de Crèdit Andorrà als clubs d’esquí s’emmarca en la seva política de suport al sector de la neu i a aquelles associacions i esdeveniments esportius orientats a fomentar la pràctica de l’esport i els valors que se’n deriven entre els infants i joves.

Us animem a fer-vos seguidors de Supporting, hi podreu trobar contingut vinculat als clubs d’esquí i al món de la neu en general, a més d’altres esports d’hivern i estiu.

Segueix-nos a:

Facebook | Twitter | Instagram | Youtube

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m