Tornar
setembre 30, 2022

La secció territorial andorrana de la Societat Catalana de Biologia (SCB), conjuntament amb la secció temàtica de la biologia del càncer de la SCB i la Fundació Crèdit Andorrà, organitzen una jornada de recerca en oncologia a Andorra. Tindrà lloc a la seu social de la Fundació Crèdit Andorrà el dissabte 19 de novembre, a les 10 del matí.

La jornada s’iniciarà amb una ponència enfocada des del punt de vista clínic en l’àmbit de l’oncologia a càrrec del Dr. Santiago Albiol, coordinador clínic de l’àrea d’Oncologia del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS), i es tancarà amb la ponència a càrrec del Dr. Manel Esteller, investigador de l’àrea oncològica de l’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras.

L’objectiu principal de la iniciativa és divulgar la recerca en l’àmbit de l’oncologia que s’està duent a terme en els territoris de parla catalana, així com fomentar la participació de la societat andorrana en activitats científiques.

Durant la jornada s’exposaran pòsters d’investigadors de l’àmbit d’oncologia i, en finalitzar, es premiarà el millor pòster científic, motiu pel qual l’organització anima tots els investigadors a enviar un resum (abstract) del projecte oncològic que volen presentar abans del 16 d’octubre al correu de la SCB d’Andorra: scbandorra@gmail.com.

Més informació: https://scb.iec.cat/jornada-doncologia/

Detalls de l'esdeveniment

Dissabte 19 de novembre

A les 10:00 hores

Crèdit Centre

Av. Meritxell, 80, 3a planta, Andorra la Vella

Adquisició d'entrades:

Entrada gratuïta

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m