Tornar
maig 23, 2022

Concert familiar Conte de la flauta màgica

Pamina Trio, integrat per Jordi Coll (violí), Marta Santamaria (flauta) i Anna Costa (violoncel i narració del conte) protagonitza el concert familiar Conte de la flauta màgica. L’espectacle presenta la història de l’òpera de W. A. Mozart explicada en forma de conte adaptat per al públic infantil i juvenil, i de manera teatralitzada. La història s’il·lustra amb imatges que ajuden a seguir-la, de manera visual i atractiva. Entremig, les àries originals de Mozart són interpretades a duet i a trio amb flauta, violí i violoncel.
Dia i hora: dissabte 11 de juny, a les 11.30 h, a les 12 h i a les 17 h
Lloc: Prat del Roure d’Escaldes-Engordany

Les entrades ja estan a la venda al web www.onca.ad, a 10 € per unitat familiar d’un màxim de 4 persones.

  • Concert Passió pel rock. Homenatge a Woodstock i Monterrey

En el marc del Jambo, un dels festivals més importants del Principat, l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra i el Cor Rock d’Encamp oferiran el concert Passió pel rock. Homenatge a Woodstock i Monterrey, en què les dues formacions es fusionen en un maridatge rocker per homenatjar dos dels millors festivals de rock de l’escena mundial.
L’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra, amb Pere Bardagí com a concertino i sota la direcció d’Albert Gumí, i el Cor Rock d’Encamp, dirigit per Gil Blasi i Jordi Porta, interpretaran peces arranjades per Gumí de The Mamas and the Papas, Joe Cocker, Coldplay, Freddie Mercury, David Guetta o Lady Gaga, entre molts altres.
Dia i hora: 18 de juny, a les 19.30 h
Lloc: Plaça Guillemó
L’accés és gratuït.

  • Concert Jardins de Casa de la Vall

Sota el títol Les grans passions amoroses d’una nit d’estiu, anirà a càrrec de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra, amb Cati Reus, concertino directora, i els actors andorrans Ivan Caro i Gemma Garcia. Joan Hernández a la direcció escènica i a la dramatúrgia, amb la col·laboració d’Albert Gumí. S’interpretarà una selecció d’algunes de les millors històries d’amor de la literatura de tots els temps, maridades amb una selecció d’algunes de les millors músiques per a orquestra de corda de tots els temps.
Dia i hora: dimecres 29 de juny, a les 22 h
Lloc: Jardins de Casa de la Vall. En cas de mal temps es traslladaria al Teatre Comunal.

Les entrades es posen a la venda el 20 de juny al web www.onca.ad, a 10 € per unitat familiar d’un màxim de 4 persones.

La Fundació ONCA tanca aquest mes de juny l’activitat del programa socioeducatiu «Música i creativitat». El taller està adreçat als usuaris de la residència de gent gran DomusVi Salita i del Centre de Dia d’Atenció a la Salut Mental del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària, i es fa els dilluns de les 10.30 a les 11.30 hores i de les 11 a les 12 hores, respectivament.

També arriben al final les sessions programades per als usuaris del Taller Ocupacional Claror de la Seu d’Urgell, «Música al Claror», cada dimarts, de 15.15 a 16.30 hores.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m