Tornar
maig 2, 2022

La Fundació ONCA continua al maig l’activitat del programa socioeducatiu, amb noves sessions del taller «Música i creativitat» dirigit als usuaris de la residència de gent gran DomusVi Salita i del Centre de Dia d’Atenció a la Salut Mental del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària. Les sessions tenen lloc cada dilluns, de 10.30 a 11.30 h i d’11 a 12 h, respectivament. Per la seva banda, els usuaris del Taller Ocupacional Claror de la Seu d’Urgell gaudeixen de les sessions de «Música al Claror», que tenen lloc els dimarts de 15.15 a 16.30.

En el marc del projecte educatiu de la Fundació ONCA, el 14 de maig tindrà lloc un concert familiar. Sota el títol El bagul de la música tradicional, és un espectacle per acostar-se a alguns dels instruments tradicionals més coneguts del Pirineu i per gaudir en família de la música, la dansa i les cançons. La proposta és a càrrec del Duet Daura, integrat pels músics Ivan Caro i Pilar Planavila, que formen part de la Fundació ONCA i que donaran a conèixer les músiques i danses del Pirineu a través de l’acordió, a càrrec de la Pilar, i la gralla, el flabiol i el bot d’Aran, de l’Ivan. L’actuació es recomana als infants de 4 a 10 anys i té una durada de cinquanta minuts.

Serà el dissabte 14 de maig de 2022, amb quatre sessions programades a les 10.30 h, a les 12 h, a les 16 h i a les 17.30 h, al vestíbul de la Sala del Prat del Roure d’Escaldes-Engordany.

Les entrades es posen a la venda al web www.onca.ad, a 10 € per unitat familiar d’un màxim de 4 persones. El concert és gratuït per als infants menors de 12 mesos.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m