Tornar
setembre 30, 2022

Crèdit Andorrà tornarà a ser a la Fira d’Andorra la Vella amb una oferta d’interès preferencial en el Crèdit Cotxe. La 43a edició, que tindrà lloc del 21 al 23 d’octubre, es farà a l’aparcament comunal del Parc Central d’Andorra la Vella. A més, el banc segueix donant suport al teixit empresarial patrocinant l’espai de la Fira on s’exposaran els automòbils de l’Associació d’Importadors de Vehicles d’Andorra (AIVA).

La proposta per als clients és d’un interès preferencial en demanar el Crèdit Cotxe, del 21 al 28 d’octubre. Un equip de gestors informarà el públic dels avantatges del Crèdit Cotxe, un préstec al consum adreçat a persones interessades a adquirir un vehicle, ja sigui nou o bé de segona mà. En el cas dels cotxes 100% elèctrics, també es podrà contractar el Crèdit Cotxe Verd a un interès de l’euríbor anual + 3% (TAE* 3,25%).

Com a novetat, aquest any la dinamització se centrarà en una zona de robòtica on els usuaris hauran de dirigir uns robots fins a completar un recorregut. L’activitat està pensada amb tres nivells de dificultats i per tant serà per a infants a partir de 4 anys i fins a usuaris de més de 12 anys.

La concessió d’un préstec està subjecta als criteris de risc del banc.

*Càlcul de la TAE per a un import de 10.000 € a retornar en 5 anys i amb una comissió variable d’estudi de 0,50% (mínim 50 €). S’aplica l’euríbor anual del 2022 (en cas que l’índex de referència sigui negatiu, la base és 0%).

Detalls de l'esdeveniment

Del Divendres 21 de octubre  al Diumenge 23 de octubre

Aparcament comunal del Parc Central, Andorra la Vella

Adquisició d'entrades:

Entrada gratuïta

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m