Tornar
octubre 15, 2021

Crèdit Andorrà presenta una nova campanya de préstecs amb el lema «Estrena». Es tracta d’una campanya de préstecs al consum dirigida a clients i a no clients del banc que vulguin fer realitat una il·lusió o cobrir una necessitat puntual.

La campanya proposa dues ofertes de préstecs al consum. D’una banda, el Crèdit Cotxe, un producte pensat per finançar la compra d’un vehicle, sigui nou o de segona mà. I, de l’altra, el nou Préstec Il·lusió, per finançar allò que es desitja o es necessita.

Com en anys anteriors, el producte principal de la campanya és el Crèdit Cotxe, amb el lema «Estrena ganes de conduir» i amb una oferta concreta vàlida fins a finals d’any:

  • Préstec personal
  • Import fins a 40.000 €
  • Període màxim: 5 anys
  • Sense comissió de cancel·lació total o parcial
  • Comissió variable d’estudi del 0,50% (mínim 50 €)

El segon producte és el Préstec Il·lusió, amb lemes com «Estrena receptes per llepar-se els dits» o «Estrena el viatge que sempre havies somiat». Es tracta d’un préstec al consum de fins a 40.000 € pensat per cobrir qualsevol necessitat relacionada amb la compra d’un bé, la reforma de la llar, un viatge, un equip informàtic o imprevistos que purguin sorgir.

Estrena nova campanya de prestecs INTERIOR NOTICIA

La concessió d’aquesta oferta queda subjecta als criteris de risc del banc.

*TAE calculada per a un import de 10.000 € a retornar en 5 anys. S’aplica l’euríbor anual 2020 (en cas que el tipus d’interès sigui negatiu, el mínim és 0%).

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m