Tornar
maig 2, 2022

El programa d’hiperacceleració empresarial de Crèdit Andorrà, Scale Lab Andorra, ha invertit en quatre noves start-ups. Des de la posada en marxa del projecte, Scale Lab Andorra ha invertit en dinou empreses i n’ha avaluat més de mil.

Scale Lab Andorra s’adreça a empreses innovadores (start-ups) o de base tecnològica, en sectors estratègics per al país, com ara salut i benestar, sostenibilitat, mobilitat, serveis financers o oci i esports, entre d’altres, amb un model de negoci validat i escalable. Les noves empreses seleccionades són Miss Tipsi, BeJao, ELEM i Box2box.

Scale Lab Andorra ofereix invertir amb imports que van des dels 100.000 euros per projecte amb l’opció de participar en rondes de finançament posteriors fins a una inversió màxima de 500.000 euros per companyia. També simplifica la possible arribada de les empreses a Andorra a través de suport professional i de serveis personals perquè aprofitin els avantatges diferencials que té el país.

En el marc d’aquest programa de suport al creixement empresarial, Crèdit Andorrà ofereix als seus clients la possibilitat d’invertir en les companyies seleccionades, empreses innovadores qualificades i amb un elevat potencial de creixement, a través d’aquest producte financer, el compartiment SIO Strategic Investment Opportunities Sicav – Scale Lab.

Més informació: nota de premsa

Nova pàgina web

Scale Lab Andorrà estrena pàgina web, amb un disseny renovat i molt més contingut. Entre les novetats s’hi pot trobar la relació d’empreses que formen part del projecte, informació de l’equip i tota l’actualitat sobre el programa.

Les start-ups interessades a participar en el programa Scale Lab Andorra poden fer la sol·licitud a través d’aquesta pàgina web: https://scalelabandorra.com/.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m