Tornar
febrer 4, 2022

El programa d’hiperacceleració empresarial de Crèdit Andorrà, Scale Lab Andorra, ha invertit en tres noves start-ups. Amb aquestes tres noves companyies, el programa ja ha invertit en setze empreses des de l’inici, i n’ha avaluat més de mil. Les últimes incorporacions són Assembler Institute of Technology, centre de formació per a desenvolupadors i altres perfils tecnològics; Tuvalum, de compravenda de bicicletes de segona mà, i Chatwith, empresa de gestió a través de WhatsApp.

Assembler Institute of Technology és un centre de formació per a desenvolupadors i altres perfils tecnològics, amb seu a Barcelona. La seva missió és crear una generació de professionals tecnològics amb un mètode d’aprenentatge propi, sense classes, sense professors, basat en el desenvolupament de projectes reals i sense cost per avançat. El màster en Desenvolupament de Software s’enfoca a la formació d’alt rendiment per a perfils qualificats.

Tuvalum és una start-up espanyola de compravenda de bicicletes de segona mà a Europa. S’encarrega de la gestió de totes les operacions que intervenen en aquest tipus de transaccions a través de la digitalització i l’experiència de client. Això significa que gestionen els pagaments i els cobraments, la recollida i l’enviament de bicicletes, i la revisió i la certificació de cada bicicleta per comprovar-ne l’estat. També tenen un servei dedicat a botigues ciclistes per ajudar a impulsar les vendes de petits minoristes a escala internacional.

Chatwith.io és una start-up enfocada a ajudar petites empreses i autònoms a gestionar les seves vendes a través de WhatsApp. És una eina que permet gestionar clients, pagaments, enquestes, campanyes o cites prèvies. Algunes empreses de sectors com el formatiu, el de l’automoció, el legal, la cosmètica i la bellesa, l’immobiliari o les vendes a distància ja han adoptat aquesta solució per al seu dia a dia.

Scale Lab Andorra s’adreça a empreses innovadores (start-ups) o de base tecnològica, en sectors estratègics per a Andorra, com ara salut i benestar, sostenibilitat, mobilitat, serveis financers o oci i esports, entre d’altres, amb un model de negoci validat i escalable.

El programa ofereix invertir amb imports que van des dels 100.000 euros per projecte amb l’opció de participar en rondes de finançament posteriors fins a una inversió màxima de 500.000 euros per companyia. També simplifica la possible arribada de les empreses a Andorra a través de suport professional i de serveis personals perquè aprofitin els avantatges diferencials que té el país.

En el marc d’aquest programa de suport al creixement empresarial, Crèdit Andorrà ofereix als seus clients la possibilitat d’invertir en les companyies seleccionades, empreses innovadores qualificades i amb un elevat potencial de creixement, a través d’aquest producte financer, el compartiment SIO Strategic Investment Opportunities Sicav – Scale Lab.

Les start-ups interessades a participar en el programa Scale Lab Andorra poden fer la sol·licitud a través de la web del projecte: https://scalelabandorra.com/.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m