Tornar
febrer 4, 2022

El Grup Crèdit Andorrà culmina l’acord amb el Grup Risk i ven la seva participació en el hòlding espanyol ERSM Insurance Brokers, l’activitat principal del qual és la corredoria i consultoria d’assegurances. L’operació està alineada amb els objectius que marca el Pla Estratègic 2021-2023 del banc, centrat a focalitzar l’activitat en els mercats i segments estratègics més en línia amb l’activitat bancària i asseguradora, i a incrementar el valor afegit al client. 

Arran d’aquesta operació, el Grup Crèdit Andorrà centrarà la seva activitat asseguradora, que continua sent estratègica i complementària al negoci bancari, en el mercat andorrà, on disposa de Crèdit Assegurances per a la part d’estalvi, i d’una aliança amb Caser Seguros tant en el negoci de vida (bancassegurances) com en el de no vida. En relació amb el mercat espanyol, el Grup manté la participació a CA Life Insurance Experts, entitat especialitzada en assegurances de vida, en la qual està present en l’accionariat juntament amb MGC (Mútua General de Catalunya) i Caravela.

El Grup Crèdit Andorrà, davant del context global del sector financer i assegurador, està compromès a focalitzar la seva actuació en els segments que aportin més sinergies a l’activitat bancària mateixa. L’objectiu final és centrar-se i impulsar el creixement allà on Crèdit Andorrà pot aportar un valor afegit diferenciador al client, gràcies a la seva experiència, trajectòria i capacitat de servei. 

El Grup Crèdit Andorrà formava part d’ERSM Insurance Brokers des del 2018, any en el qual ERM, hòlding assegurador espanyol del Grup Crèdit Andorrà, i la corredoria RSM van arribar a un acord per fusionar els respectius negocis de consultoria i corredoria d’assegurances i reassegurances.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m