Tornar
juny 23, 2022
  • L’Entitat ja ha materialitzat la integració operativa, un cop formalitzada notarialment la fusió mercantil.
  • L’operació suposa integrar, aproximadament, 1.900 milions d’euros de volum de negoci adquirits l’11 de febrer, quan es va formalitzar l’adquisició de Vall Banc.

Crèdit Andorrà ha completat la fusió per absorció de Vall Banc amb la formalització notarial de l’esmentada operació, un cop obtingudes les preceptives autoritzacions dels organismes supervisors corresponents. Aquest fet marca la finalització del procés iniciat l’11 de febrer.

Culminada la fusió, ambdues entitats han esdevingut un únic banc. D’aquesta manera, Crèdit Andorrà integra, aproximadament, 1.900 milions d’euros del volum de negoci de Vall Banc adquirits l’11 de febrer. Amb tot, l’entitat reforça el seu lideratge, ja consolidat a Andorra, incrementant la seva presència en el segment de banca privada. A conseqüència d’aquesta operació i de l’anunciada recentment amb GBS Finanzas Investcapital A. V. a Espanya, i també gràcies al significatiu creixement orgànic, el volum de negoci del Grup Crèdit Andorrà se situa en aproximadament 24.000 milions d’euros. Aquesta xifra representa un increment molt superior a les previsions del Pla Estratègic 2021-2023.

Els clients procedents d’ambdues entitats comptaran, a partir d’aquest moment, amb una oferta de valor focalitzada tant en banca comercial com en banca privada i assegurances, i centrada en la vocació de ser una entitat pionera tant en l’oferta de productes i serveis com en el procés de transformació digital.

Crèdit Andorrà afegirà una oficina dedicada al servei de banca privada a l’edifici que fins ara havia estat la seu social de Vall Banc, a Escaldes-Engordany. Pel que fa a les altres tres oficines de Vall Banc, ubicades a Escaldes-Engordany, Andorra la Vella i la Massana, romandran tancades, i els clients seran atesos a les oficines més properes de Crèdit Andorrà. D’aquesta manera, l’entitat disposarà d’una àmplia xarxa d’11 oficines més 5 oficines automàtiques que donen cobertura a tot el país.

L’acord d’adquisició de Vall Banc per part de Crèdit Andorrà es va fer públic, en un primer moment, el 26 de setembre de 2021, però no va ser fins a l’11 de febrer de 2022 quan es va formalitzar la compra del 100% del capital social de Vall Banc en execució de l’esmentat acord.

Ara, tan sols quatre mesos després, Crèdit Andorrà culmina el procés de fusió per absorció de Vall Banc i, ja efectiva la integració operativa, els nous clients de Crèdit Andorrà ja podran fer ús de tots els serveis i l’operativa del Grup.

Amb l’objectiu de facilitar aquesta transició, a la pàgina web de Crèdit Andorrà s’ha proporcionat tota la informació rellevant pel que fa a la integració.

No obstant això, per a la resolució de qualsevol dubte o qüestió que pugui sorgir, els clients poden posar-se en contacte amb l’entitat per telèfon o per e-mail (+376 88 88 88 / info@creditandorra.ad), o bé dirigir-se a les corresponents oficines o contactar amb el seu gestor.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m