Tornar
juny 22, 2022

Crèdit Andorrà patrocina la tenista Vicky Jiménez i la piragüista Mònica Doria. Després de la fusió amb Vall Banc, Crèdit Andorrà continua donant suport a les dues esportistes com ja feia l’entitat absorbida.

Vicky Jiménez ha mostrat l’agraïment al patrocini: “És molt important per mi sentir la confiança i l’escalf d’una entitat tan prestigiosa, que creu en l’esport i en el talent. Cada dia m’esforço per tornar aquesta confiança i seguir creixent en el tenis professional.”

Mònica Doria ha manifestat que el patrocini per part de Crèdit Andorrà “deixa veure un compromís i una aposta en el nostre projecte per part de l’Entitat, cosa que em dona encara més confiança en la feina feta fins ara i en la projecció futura. A més, també suposa una ajuda important per a una bona preparació, imprescindible per aconseguir bons resultats. Estic molt contenta de formar part dels patrocinis de Crèdit Andorrà i de començar un camí junts”.

El director de l’àrea de Negoci Bancari Andorra de Crèdit Andorrà, Martí Alfonso, ha destacat “la projecció internacional que tenen totes dues, tant per la seva joventut com també pel seu talent competitiu. Per això volem seguir donant suport a la seva carrera esportiva perquè continuïn creixent i portant el nom d’Andorra arreu del món”.

Crèdit Andorrà aposta pel talent esportiu de joves del país, a través del suport a clubs i equips, i també en l’àmbit individual a competidors amb talent i futur, com la Vicky i la Mònica.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m