Tornar
maig 5, 2022

Crèdit Andorrà ha posat en marxa l’Innovation Hub, un projecte pioner per generar i compartir coneixement entre el teixit de la petita i mitjana empresa del país i el sector de les start-ups, perquè trobin oportunitats de col·laboració mútua i d’afavorir el  negoci. El projecte, que s’ha treballat de forma transversal implicant-hi diverses àrees del Banc, permet unir diferents agents econòmics, professionals i empreses amb un objectiu comú: innovar en xarxa i generar nous negocis.

D’una banda, aquest projecte ajuda les empreses a identificar, a través d’una metodologia d’innovació, nous reptes que se’ls plantegen. Després d’aquesta anàlisi, se’ls proposa col·laboracions amb start-ups identificades, que tinguin un potencial recorregut empresarial i que puguin donar resposta a aquests reptes, beneficiant-se del coneixement que els poden aportar en aspectes com les noves tendències, la tecnologia i l’agilitat.

Pel que fa a les start-ups, es busca oferir-los oportunitats de creixement facilitant-los el contacte amb empreses del país amb les quals poden obrir vies de col·laboració. També se’ls ofereix acompanyament en la possible arribada a Andorra, així com sessions de mentoria en els temes de banca que puguin requerir.

Crèdit Andorrà, en línia amb al seva voluntat de servei i com a entitat pionera en el desenvolupament d’iniciatives per donar resposta a les noves necessitat dels clients, es vol posicionar amb aquest projecte a l’avantguarda de les tendències que formen part de la nova economia digital. En aquest línia busca promoure i facilitar un ecosistema rellevant entorn a l’emprenedoria i que alhora pugui ser atractiu per a la inversió. Aquesta iniciativa s’alinea amb la voluntat del país de complementar l’economia amb noves activitats d’alt valor afegit, cap a una economia del coneixement, que permeti noves oportunitats, i amb l’objectiu d’esdevenir un pol d’innovació i emprenedoria.

Podeu llegir la nota de premsa completa aquí.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m