Tornar
setembre 30, 2022

Aquesta setmana s’ha presentat el Crèdit Andorrà Open WTA 125, un torneig internacional de tenis femení apadrinat per la tenista andorrana Vicky Jiménez Kasintseva, que amb 17 anys ja ocupa el lloc 147è del rànquing WTA.

El torneig es disputarà del 28 de novembre al 4 de desembre al Poliesportiu d’Andorra la Vella, on es construirà una pista central que acollirà els partits principals.

L’organització és a càrrec de Tennium, empresa dedicada a la representación de jugadors i a la gestió de tornejos del circuit professional, com ara l’Open BancSabadell, a Barcelona, o el BBVA Open Internacional, a València.

El torneig vol consolidar-se com una data clau en el calendari WTA, amb el suport del patrocinador principal, Crèdit Andorrà, i del compromís de les institucions públiques, el Govern d’Andorra i el Comú d’Andorra la Vella.

Crèdit Andorrà Supporting en farà el seguiment des de les xarxes, on publicarà contingut exclusiu abans i durant la competició. Eurosport n’oferirà la retransmissió internacional, juntament amb altres canals televisius i digitals.

Dies del torneig: 28 de novembre al 4 de desembre

Més informació i compra d’entrades: A partir del dimarts 11 d’octubre a la web oficial, andorraopenwta.com

Crèdit Andorrà Supporting: Facebook, Instagram i Twitter

Detalls de l'esdeveniment

Del Divendres 28 de octubre  al Diumenge 4 de desembre

Poliesportiu d’Andorra la Vella

Adquisició d'entrades:

Comprar entrades online

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m