Tornar
setembre 21, 2021

Crèdit Andorrà ha arribat a un acord de col·laboració amb Uniq Ventures, entitat especialitzada en la detecció i l’anàlisi de start-ups, tendències i necessitats de l’univers fintech i insurtech. Aquest acord estratègic té com a objectiu explorar, dins de l’àmbit financer i assegurador, nous mercats i models de negoci que contribueixin a incrementar el valor afegit de la nostra oferta a clients, impulsar la transformació digital i fomentar el creixement econòmic d’Andorra i la dinamització del seu teixit empresarial.

És una aliança que s’emmarca dins de l’objectiu de Crèdit Andorrà de contribuir a crear projectes que esdevinguin start-ups independents amb una alta aportació de valor, tant a escala nacional com internacional.

L’acord s’afegeix al programa d’hiperacceleració empresarial Scale Lab Andorra, a través del qual s’inverteix en empreses innovadores (start-ups) o de base tecnològica, en sectors estratègics per a Andorra, com ara salut i benestar, sostenibilitat, mobilitat, serveis financers o oci i esports, entre d’altres. La col·laboració amb Uniq Ventures reforça aquesta línia de treball amb start-ups, vista la seva capacitat per identificar i executar projectes de forma independent i ràpida.

Uniq Ventures és un venture builder impulsat per un equip d’emprenedors multidisciplinari, des d’enginyers fins a experts en banca, que detecta i analitza les principals start-ups, tendències i necessitats en finances i assegurances, per desenvolupar solucions digitals disruptives en open banking, cadena de blocs, intel·ligència artificial, Banking as a Service i actius digitals.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m