Tornar
octubre 22, 2021

Crèdit Andorrà i Caser Seguros han ampliat la seva col·laboració i han arribat a un nou acord gràcies al qual la companyia espanyola entra al negoci assegurador de no vida del grup financer a Andorra. Aquest acord referma l’aliança estratègica entre les dues entitats, que es va iniciar el 2019 quan Caser Seguros va entrar al negoci de les assegurances de vida del grup financer al adquirir el 51% del capital de CA Vida Assegurances.

L’acord entre els dos socis estratègics té com a objectiu continuar impulsant el negoci assegurador d’ambdues entitats i incrementar el valor afegit als clients. El projecte conjunt permetrà fer front amb competitivitat i eficiència als reptes a llarg termini d’un sector financer i assegurador en ple procés de transformació global i d’assumpció de les noves normatives reguladores.

Fruit de l’acord, Caser Seguros tindrà el 59,72% de l’accionariat d’Actiu Assegurances, societat participada pel Grup Crèdit Andorrà en un 44,65% fins ara, i que després d’aquesta operació passarà a comptar amb el 25% de la referida societat.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m