Tornar
juny 1, 2022
  • El premi reconeix aquest any les entitats financeres que han reafirmat el compromís amb les necessitats dels seus clients, en un context de mercat complicat.
  • La publicació ha tingut en compte l’estratègia del banc per impulsar el creixement futur i afrontar els reptes del sector.

Crèdit Andorrà ha estat reconegut com a millor banc d’Andorra el 2022 per la revista Global Finance, editada a Nova York i orientada a professionals de la indústria financera a escala global.

Per a la concessió del guardó, Global Finance ha considerat principament l’estratègia de valor de Crèdit Andorrà i el fort creixement experimentat. Ha posat en relleu les darreres operacions corporatives formalitzades recentment, com ara la compra de Vall Banc, que impulsa el pla de creixement de l’entitat i contribueix a reforçar-ne la posició de lideratge a Andorra, i l’adquisició del negoci d’assessorament per a alts patrimonis i family office de GBS Finanzas Investcapital, AV per part de Creand Wealth Management, la filial del grup a Espanya.

La publicació també ha ressaltat el compromís del Banc amb el progrés econòmic i social d’Andorra.

Més informació: nota de premsa

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m