Tornar
febrer 4, 2022

Crèdit Andorrà és un dels principals col·laboradors del Comitè Nacional d’Andorra per l’Unicef, a qui dona suport en el programa de reintegració comunitària per a infants soldats a la República Centreafricana.

Cada any, aproximadament mil infants es beneficien d’aquest programa. Un cop alliberats, reben una primera assistència mèdica urgent que inclou cures provisionals, suport psicosocial en centres transitoris per a la reintegració en les seves famílies i comunitats, i suport socioeconòmic per facilitar-los l’accés a l’escola formal, a la formació professional o a activitats generadores d’ingressos.

Aquesta col·laboració es vehicula a través de la targeta de crèdit Visa Unicef, una targeta que incorpora una aportació anual mínima de 30 euros que contribueix a millorar la vida d’aquests infants. El cost anual de tinença de la targeta és de 50 euros.

A més, cada any el banc dona el 50% dels guanys procedents de les comissions d’ús de la targeta Visa Unicef i, addicionalment, col·labora amb una aportació dinerària a favor del projecte.

Des del 2004, el compromís de Crèdit Andorrà amb Unicef Andorra ha permès donar suport a diversos programes. Abans del projecte a la República Centreafricana, se’n va finançar un per fomentar els valors democràtics en els sistemes educatius a Bòsnia i Hercegovina i un de centrat en la lluita contra el VIH en l’adolescència al Camerun. Totes aquestes contribucions al llarg d’aquests anys han permès difondre i donar suport als principis i valors inclosos en el mandat d’Unicef.

L’aportació de Crèdit Andorrà a Unicef Andorra des del 2004 fins al 2021 ha estat de 828.376,70 euros.

Més informació: https://comercial.creditandorragroup.ad/ca/visa-unicef

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m