Tornar
febrer 4, 2022

Creand Wealth Management (Banco Alcalá, S.A.), entitat de banca privada del Grup Crèdit Andorrà, ha formalitzat la compra de GBS Finanzas Investcapital A.V., l’agència de valors de GBS Finance especialitzada en assessorament a clientes d’alts patrimonis i Family Office, després d’haver obtingut l’aprovació dels organismes reguladors corresponents. 

Un cop culminada l’operació, Creand Wealth Management integrarà progressivament el negoci de GBS Finanzas Investcapital A.V. en una nova àrea de Family Office que crearà el banc, amb l’objectiu de continuar donant un servei integral als clients, proper i alineat amb les seves necessitats i els seus interessos. L’equip d’aquesta nova àrea estarà liderat per Santiago Hagerman, soci fundador i conseller delegat de GBS Finanzas Investcapital A.V., amb gairebé tres dècades d’experiència en l’àmbit de la banca privada i la gestió d’actius.

Creand Wealth Management té una filosofia i uns valors molt similars als de GBS Finanzas Investcapital A.V., pionera a Espanya a oferir un model de negoci basat en l’assessorament patrimonial transparent i global, totalment centrat en el client, i amb una arquitectura oberta i independent.

Aquesta operació s’emmarca en l’estratègia del Grup Crèdit Andorrà de consolidació i creixement orgànic i inorgànic a Espanya, i de creació d’aliances estratègiques amb entitats de referència per ampliar l’oferta de valor al client.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m