Tornar
juny 22, 2022

Compte enrere perquè comencin les proves de short track (XCC), descens (DHI) i les finals de cross-country (XCO) de la Mercedes-Benz UCI Mountain Bike World Cup – Pal Arinsal 2022, una competició en la qual participaran uns 800 esportistes de 47 països i que té el patrocini principal de Crèdit Andorrà.

La gran novetat d’aquest any és el nou circuit de descens (DHI), després de dos anys de treballs, que permet traslladar la prova íntegrament del pàrquing de Pal a la zona del Cubil. El traçat, amb un recorregut de 2,1 quilòmetres, té la sortida al pic del Cubil i l’arribada al remuntador del Cubil.

L’accés a l’estació es farà exclusivament pel telecabina de la Massana.

Les entrades ja es poden adquirir al web del campionat, a un preu de 15 € per un dia i de 25 € per dos dies, i inclouen accés il·limitat tant al telecabina com als telecadires de la Serra i el Cubil.

Crèdit Andorrà Supporting, la plataforma a les xarxes per als patrocinis esportius, en farà el seguiment, amb la publicació de contingut exclusiu abans i durant la competició.

Martí Alfonso, director de l’àrea de Negoci Bancari Andorra, explica aquí el compromís de Crèdit Andorrà amb esdeveniments de ressò mundial com la Copa del Món.

  • Dies: del 12 al 17 de juliol

Segueix els perfils de Crèdit Andorrà Supporting, a Twitter, Instagram, Facebook i Youtube

Detalls de l'esdeveniment

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m