Tornar
març 8, 2022

La Fundació Crèdit Andorrà organitza noves activitats per als usuaris de L’espai en el marc del programa ‘Envelliment saludable’ per a persones més grans de 60 anys.

  • Taller de xarxes socials amb tauleta tàctil i telèfon mòbil.

Taller per aprendre a gestionar Facebook, Twitter i Instagram des de la tauleta tàctil i el telèfon mòbil.
Dia i hora: del 16 de març al 6 d’abril, els dilluns i dimecres, d’11.30 a 13 h
Cada participant ha de portar la seva tauleta tàctil o el seu telèfon mòbil.

  • Taller de maquetació de publicacions.

Per aprendre a crear i maquetar diferents publicacions amb el programa Publisher: butlletins, tríptics o fulls volanders, entre d’altres, i a tractar-ne les imatges.
Dia i hora: del 16 de març al 6 d’abril, els dilluns i dimecres, de 17.30 a 19 h

  • Taller d’Excel

Sessions per aprendre a utilitzar el full de càlcul, a fer operacions i a representar les dades en forma de gràfic.
Dia i hora: del 15 de març al 7 d’abril, els dimarts i dijous, d’11.30 a 13 h.

  • Certificat digital

El Govern d’Andorra impulsa el Certificat Electrònic amb l’objectiu de simplificar i facilitar la relació del ciutadà amb l’administració en l’espai digital. S’aposta per l’ús d’aquest certificat electrònic com a mitjà per relacionar-se de manera autenticada i jurídicament vinculant amb els diferents àmbits de l’administració pública. No obstant això, l’ús d’aquest certificat va més enllà de l’administració. Cada vegada són més les empreses privades que el fan servir en les seves relacions diàries, per la comoditat que representa poder fer tràmits en línia i signar documents electrònicament amb totes les garanties jurídiques.
En aquestes sessions es treballarà en què pot ser útil el Certificat Electrònic i com s’hi pot donar d’alta.
Les diferents sessions tindran lloc a L’espai els dies:

  • 2 i 9 de març, a les 15.30 h
  • 30 de març i 6 d’abril

És obligatori assistir als dos dies de cada sessió i portar passaport o document d’identitat. Curs organitzat amb la col·laboració del Govern d’Andorra.

  • Visita al Museu Carmen Thyssen Andorra

Visita guiada a la nova exposició temporal del Museu Carmen Thyssen Andorra, que porta per títol Made in Paris i reflecteix el paper d’imant cultural que va tenir París en el període de finals del segle XIX i principis del XX, la Belle Époque.
Dia i hora: 10 de març, a les 11 i a les 16 h. Aquesta activitat està organitzada amb la col·laboració del Museu Carmen Thyssen Andorra.

  • Comentari literari. «Morts, qui us ha mort»

L’any 1943, Andorra entomava com podia els embats del polvorí europeu. Espanya estava immersa en la pitjor postguerra, i França patia l’ocupació dels nazis. En aquest context, a cal Gastó va tronar una escopetada. Mesos després, el germà que quedava viu era condemnat a mort i humiliat a la plaça pública. Quina mort va ser més injusta? Iñaki Rubio, autor del llibre, farà un recorregut per aquesta crònica.
Dia i hora: 16 i 23 de març, a les 16 h

  • Discurs musical del Museu Carmen Thyssen Andorra

Xerrada al voltant del discurs musical de l’exposició temporal que acull el Museu Carmen Thyssen Andorra, sota el títol Made in Paris, a càrrec de Josep Martínez Reinoso, violinista, musicòleg, gestor de projectes musicals i col·laborador de la Fundació ONCA.
A través de les interpretacions de tres dones pianistes franceses que van ser pioneres en la indústria discogràfica de mitjan segle XX –Henriette Faure (1904-1985), Germaine Thyssens-Valentin (1902-1987) i Magda Tagliaferro (1893-1986)–, proposa un recorregut musical que permet endinsar-se en l’exposició de forma sinèrgica.
Dia i hora: 24 de març, a les 11 i a les 16 h
Aquesta activitat està organitzada amb la col·laboració del Museu Carmen Thyssen Andorra.

Activitats virtuals

Taller d’estimulació de la memòria mitjançant la informàtica
A partir de diferents aplicacions, jocs i fitxes d’exercicis des de l’ordinador, s’estimularan capacitats cognitives com la memòria, l’atenció, la concentració i el càlcul, entre d’altres.
Dia i hora: del 18 de gener al 23 de juny, els dimarts i dijous, de 16.30 a 17.30 h

Curs d’anglès intermedi
Programa d’ensenyament de la llengua anglesa a partir d’un nivell intermedi adaptat a la gent gran.
Dia i hora: del 20 de gener al 23 de juny, els dijous, de 15.30 a 16.30 h

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m