Tornar
agost 31, 2022

Són dies complicats per als pares, que ho heu de preparar tot abans de l’inici del nou curs escolar: els llibres, la motxilla, marcar el material i la roba, decidir a quines extraescolars apuntareu els fills…

Des de Crèdit Andorrà us volem ajudar a fer-vos més fàcils algunes decisions vinculades als vostres fills. I per això us oferim una atractiva gamma de productes pensats per planificar tant el seu dia a dia com el seu futur:

  • Compte Piolet: gratuït per als més petits de casa, és un compte corrent perquè tant els vostres fills com vosaltres hi dipositeu estalvis.
  • PIOtargeta: la primera targeta personalitzada amb el nom del fill i il·lustrada amb els personatges del Club Piolet. Amb aquesta targeta d’estalvi gratuïta podreu ingressar els estalvis al compte a través dels nostres terminals d’ingressos, repartits per totes les parròquies del país i operatius les 24 hores del dia.
  • Plans Estudiant Piolet: plans per estalviar al llarg dels anys amb l’objectiu de poder afrontar les despeses d’estudi i formació dels fills. Els plans es presenten en dues modalitats, per poder triar l’opció que millor s’adapta a cada persona.

No us ho penseu més i comenceu avui a preparar el seu demà.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m