Tornar
maig 5, 2022

La 33a Trobada Empresarial al Pirineu, una de les jornades econòmiques privades amb més participants a Catalunya, tindrà lloc els dies 9 i 10 de juny a la Seu d’Urgell, amb el patrocini de Crèdit Andorrà.

Aquesta edició, que portarà per títol «Innovació i sostenibilitat: palanques per al creixement empresarial», posarà el focus en la manera com els canvis tecnològics, la nova economia digital o les noves tendències i hàbits de la població marcaran la futura agenda empresarial. L’edició se centrarà igualment en el context geopolític mundial i en els seus efectes sobre les organitzacions i les persones.

La Trobada també donarà protagonisme a les empreses del territori, amb la voluntat de fer conèixer experiències i casos d’èxit en els negocis.

Des de la seva creació, la Trobada Empresarial té la finalitat de ser un espai de reflexió sobre temes d’actualitat que afecten la gestió i la presa de decisions en un marc de canvis constant. Les jornades volen ser un fòrum de reflexió i debat i un espai per fomentar el networking. 

Crèdit Andorrà dona suport a les jornades des del 2006, i l’any passat va renovar el conveni de col·laboració per a tres anys més. Com a entitat patrocinadora, col·labora en aquesta iniciativa que s’ha consolidat com una de les jornades econòmiques de referència a Catalunya, amb l’objectiu de fomentar els ponts de diàleg i de relacions econòmiques entre Andorra i la zona de Lleida i dels Pirineus.

Podeu llegir la nota de premsa completa aquí.

Detalls de l'esdeveniment

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m