Tornar
1 Juliol, 2021

Aquest estiu, els seguidors de Crèdit Andorrà Supporting, el canal de Crèdit Andorrà a les xarxes socials dedicat als patrocinis esportius, podran guanyar, entre d’altres, experiències al camp de golf d’Aravell, invitacions al kàrting del Circuit d’Andorra, classes de pàdel a Princiesport, invitacions al Family Park de Grandvalira o activitats amb dinar al Bike Park o al telefèric de Vallnord.

Per aconseguir els premis caldrà participar en els sortejos que s’organitzen a través del Facebook i de l’Instagram de Supporting.

Poden participar-hi totes les persones majors d’edat que tinguin activat el M’agrada al Facebook o que siguin seguidores de l’Instagram de Supporting i contestin correctament la pregunta que es publicarà durant els mesos de juliol i agost.

Animem tots els clients a fer-se seguidors de Supporting per poder optar a guanyar molts premis!

Segueix-nos!

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m