Tornar
1 Juliol, 2021

Per a Crèdit Andorrà, el comerç és un sector clau del país. Si el comerç creix, Andorra creix. Per això recupera la campanya El meu cor botiga per Andorra’, per seguir mostrant el seu suport al comerç andorrà.

La campanya, en la qual participen tant els clients com els no clients de l’entitat, té com a eslògan I LOVE COMERÇ ANDORRÀ i incorpora sortejos setmanals des del 14 de juny fins al 5 de setembre (ambdós inclosos). La promoció multiplica per tres les compres premiades, amb un import mínim de 300 euros i un màxim de fins a 1.000 euros. En cada sorteig hi haurà dos guanyadors, el comprador i el comerç, i ambdós rebran l’import de la compra premiada multiplicat per tres.

Per participar en els diferents sortejos, el comprador només ha de pagar amb targeta de crèdit i demanar que les compres passin per la tecla número 3 del TPV del comerç.

Si el client té una targeta de Crèdit Andorrà, participa automàticament en cada sorteig, sense haver de fer res. És en el cas de targetes de la resta de bancs nacionals o internacionals que el comprador ha de registrar-se en el formulari per deixar les seves dades de contacte.

Hi ha a disposició pública la pàgina online de la campanya, www.botigaperandorra.com, amb tota la informació i els primers guanyadors.

Més informació aquí.

Al comerç, demana el 3 i podràs multiplicar les teves compres per 3!

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m