Tornar
2 Juny, 2021

Les activitats programades per al mes de juny per a les persones més grans de 60 anys són:

  • Visita a l’església de Santa Eulàlia d’Encamp i els seus voltants

Aquesta activitat s’ha organitzat amb la col·laboració del Comú d’Encamp.

Dies i hores: 1, 2 i 3 de juny, a les 11 h i a les 16 h

  • Ruta de senderisme guiada a la vall d’Incles

S’iniciarà la ruta al pont d’Incles, a 1.748 metres d’altitud. Els participants hi trobaran prats i pastures, bordes tradicionals i una multitud de flora de muntanya. Aquesta activitat guiada promou la marxa a l’aire lliure d’una manera molt planera per tal de gaudir de la natura, els paisatges i els seus elements d’interès històric i cultural, tot fomentant l’esport. Els participants han de portar roba i calçat adequat i bastons de muntanya.

Dies i hores: 8, 9 i 10 de juny, a les 10 h

Usuaris de L’espai gaudint d’una ruta de senderisme.
  • Xerrada sobre el discurs musical de «Talents amb denominació d’origen: de Rigalt a Puigdengolas»

S’organitza una xerrada sobre el discurs musical de l’exposició temporal que acull el Museu Carmen Thyssen Andorra que porta per títol «Talents amb denominació d’origen: de Rigalt a Puigdengolas», una mostra centrada en el diàleg artístic entre la Col·lecció d’Art de Crèdit Andorrà i la Col·lecció Carmen Thyssen-Bornemisza.

Albert Gumí, comissari artístic de la Fundació ONCA i artífex del discurs musical que complementa l’exposició, serà l’encarregat de dur a terme aquesta xerrada que permetrà entendre el procés de creació del discurs musical, a partir de la selecció de les obres, els compositors vinculats al context històric dels pintors i els diferents gèneres musicals que es proposen. 

Dia i hora: 16 de juny, a les 11 h i a les 16 h

Per assistir a aquesta activitat és imprescindible reservar plaça trucant al telèfon 86 80 25. Places limitades.


En paral·lel, els usuaris de L’espai podran seguir els tallers següents: taller d’estimulació de la memòria mitjançant la informàtica, fins al 22 de juny, els dimarts i dijous, de 17 a 18 h; curs de creativitat digital, fins al 22 de juny, els dimarts i dijous, d’11 a 12 h; curs d’anglès bàsic, fins al 22 de juny, els dimarts, de 9.30 a 10.30 h; curs d’anglès intermedi, fins al 17 de juny, els dijous, de 9.30 a 10.30 h; curs d’anglès avançat, fins al 17 de juny, els dijous, de 15.30 a 16.30 h; taller de telèfon mòbil, fins al 23 de juny, els dilluns i dimecres, d’11 a 12 h per al sistema Android, i de 17 a 18 h per al sistema Apple; taller de retoc fotogràfic, fins al 25 de juny, els divendres, d’11 a 12 h; curs dhistòria d’Andorra, fins al 21 de juny, els dilluns, de 9.30 a 10.30 h, i curs de francès bàsic, fins al 22 de juny, els dimarts, de 15.30 a 16.30 h.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m