Tornar
1 Juny, 2021

En el marc del Cicle de Perfeccionament Professional, els dies 3 i 4 de juny, de 16 a 20 hores, ha tingut lloc el seminari «Parlar en públic o l’art de seduir. Ens ho passem bé?», un workshop de dues úniques sessions dirigit a obtenir, a reconèixer i a interioritzar eines comunicatives que milloraran extraordinàriament la nostra habilitat de parlar en públic. Donar conferències, fer presentacions i dirigir reunions fent arribar el missatge d’una manera eficaç, amb la confiança, l’entusiasme i l’actitud idonis. L’art de convèncer fent un speech, presencialment o bé en línia, amb o sense mascareta. Es tracta d’un curs eminentment pràctic, de comunicació verbal i no verbal. Dinàmic, participatiu i estimulant, amb altes dosis de reflexió i sentit de l’humor. Tremendament efectiu: no hi ha marxa enrere! Un taller intensiu obert a tots els públics, amb experiència o sense.

El seminari, que s’ha impartit a la Universitat d’Andorra i és presencial, ha anat a càrrec d’Ignasi Dalmases. La Fundació Crèdit Andorrà finança un 20% de la matrícula dels cursos.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m