Tornar
1 Juny, 2021

Crèdit Andorrà patrocina novament la Jornada de la Innovació i les Noves Tecnologies d’Andorra (INNTEC), que tindrà lloc el 22 de juny al Centre de Congressos d’Andorra la Vella en format presencial o bé en streaming.

El tema de la jornada serà «Comerç Phygital: els camins de l’omnipresència». La pandèmia ha accelerat els nous models de comerç al detall. El brick&click basat en el webrooming i el click&collect, s’està transformant en un dels models dominants per als comerços físics. La creixent exigència dels consumidors està fent de l’omnicanalitat i les alternatives de recollida de productes un requisit més que deixa de ser un factor diferenciador. Els camins del consumidor són més diversos i complexos, i els comerços s’hi estan adaptant per oferir nous serveis que redueixin la fricció de compra.

A la jornada hi participaran, entre d’altres, ponents de la talla de Luis Font, CEO d’Agile Sales & Marketing, considerat un dels cinc millors coaches digitals de Llatinoamèrica.

Crèdit Andorrà participarà en les dues taules rodones, la primera sobre «El model retail postcovid», amb Joan R. Mas, director de Comunicació Corporativa, Màrqueting i Transformació Digital Clients, i la segona sobre «El culte de la dada», amb Anna Cortés, responsable de Business&Intelligence i CRM.

L’entitat manté el suport a la jornada en línia amb la seva estratègia digital i d’innovació tecnològica, amb una aposta per respondre a les noves necessitats dels clients a través de l’impuls de serveis digitals innovadors.

Inscripció gratuïta. Per a més informació o inscripcions: www.inntec.ad

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m