Tornar
1 Juny, 2021

La cursa Casamanya Extrem Vertical Race Trofeu Crèdit Andorrà, organitzada per l’ECOA i patrocinada per Crèdit Andorrà, torna aquest any, el 20 de juny. Es tracta d’una cursa oberta a tothom i que preveu tres itineraris: circuit Extrem, de 5 km i 1.440 m de desnivell; circuit Clàssic, de 3,5 km i 760 m de desnivell, i Mini Extrem, d’1,7 km i 229 m de desnivell.

La sortida serà a la plaça Major d’Ordino a les deu del matí, tot just quan soni el desè repic de les campanes de l’església, i l’arribada estarà situada al pic de Casamanya, a 2.752 metres.

A causa de la situació provocada per la pandèmia, aquest any s’han pres mesures en l’aspecte organitzatiu per seguir les recomanacions sanitàries vigents. Com a novetat, la cursa es farà en format cronoescalada i amb llista de sortida.

Es pot trobar tota la informació de la cursa al web: www.casamanyaextrem.com.

Més informació als perfils de Twitter, Instagram i Facebook de Crèdit Andorrà Supporting.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m