Tornar
1 Juny, 2021

La Fundació Crèdit Andorrà ha obert una nova convocatòria de beques d’excel·lència per a estudis de màster a l’estranger destinades a estudiants universitaris. El termini d’admissió de candidatures va començar el 27 de maig i acabarà el 16 d’agost. La Fundació Crèdit Andorrà és sensible als diferents escenaris que hi pot haver aquest curs acadèmic arran de la situació generada per la Covid-19 i, per això, aquesta edició preveu la concessió de beques tant per a estudis presencials com per a no presencials. El nombre de beques previst per a aquesta convocatòria, corresponent al curs acadèmic 2021-2022, pot ser de quatre.

Les beques es poden sol·licitar per a qualsevol país del món i els estudis han de respondre a una titulació oficial, ser a temps complet i amb una càrrega lectiva de 60 crèdits ECTS per any acadèmic, excepte als Estats Units, que ha de ser de 30 crèdits. La durada de la beca és d’un any i la dotació econòmica varia segons si la modalitat és presencial o no presencial. En el cas dels estudis presencials, la dotació és de fins a 20.000 euros per a la matrícula i de 600 euros mensuals durant el curs acadèmic. Per als no presencials, és de fins a 8.000 euros per a la matrícula i no hi ha mensualitats.

Els sol·licitants han de tenir nacionalitat andorrana o bé acreditar una residència legal i efectiva a Andorra d’un mínim de cinc anys. L’edat màxima per beneficiar-se d’aquestes beques és de 25 anys el 31 de desembre de 2021.

El procés de selecció el duu a terme una Comissió d’Avaluació formada íntegrament per membres aliens a la Fundació Crèdit Andorrà, que en una primera fase estudia les candidatures presentades i selecciona les que compleixin les condicions requerides. En una segona fase, els membres de la Comissió d’Avaluació entrevisten els aspirants a una beca. S’avaluen les aptituds, la personalitat, l’interès, la motivació per l’elecció dels estudis i les raons per les quals considera que aquests estudis repercutiran positivament en la comunitat i en la imatge i el progrés d’Andorra. La Fundació concedeix la beca sobre la base de la puntuació emesa per la Comissió d’Avaluació.

Les bases de la convocatòria de beques, amb tota la informació i el detall de les condicions, juntament amb el formulari de sol·licitud, estan a disposició dels candidats a la web de la Fundació Crèdit Andorrà: www.fundaciocreditandorra.ad. Les candidatures s’han de fer arribar per correu electrònic a: bequesfundacio@creditandorra.ad.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m