Tornar
1 Juny, 2021

La Fundació ha ampliat l’últim any el seu suport a les diferents entitats socials del país amb què coopera, amb l’objectiu de contribuir a donar resposta a les necessitats de la població. Les circumstàncies actuals, conseqüència de la Covid-19, han agreujat la situació econòmica de moltes famílies que s’acullen a aquestes ajudes.

En aquesta línia, la Fundació Crèdit Andorrà ha dut a terme una nova col·laboració amb el Banc d’Aliments de Càritas Andorrana. Durant el primer trimestre del 2021, aquesta entitat ha atès les necessitats de manutenció de 225 famílies, que corresponen a un total de 489 persones, de les quals 310 formen part del col·lectiu de temporers.

Durant aquests mesos, la Fundació ha aportat fins a 896 unitats de productes d’higiene personal i per a la llar, als quals s’han d’afegir els vals de compra per a productes alimentaris. En total, l’ajuda econòmica ha ascendit a gairebé 40.000 euros durant el primer trimestre de l’any, un increment substancial respecte de l’any 2020, durant el qual la Fundació va fer una aportació de més de 36.000 euros en productes de primera necessitat. Aquestes xifres mostren l’augment de les demandes d’ajuda durant els primers mesos d’aquest any, sobretot en el col·lectiu de temporers.

La Fundació Crèdit Andorrà, en el marc del conveni de col·laboració que té amb Càritas Andorrana, dona suport al Banc d’Aliments des de l’any 2011. Des d’aquesta data ha aportat a aquest programa més de 209.000 euros. 

Pel que fa a la Creu Roja, la Fundació ha aportat a la botiga solidària 1.164 unitats de productes de primera necessitat, és a dir, productes alimentaris, d’higiene personal i de la llar, que se sumen a les 857 unitats que es van donar durant el mes de gener. Així doncs, durant els primers mesos del 2021, la Fundació ha fet entrega a la Creu Roja Andorrana de 2.021 unitats de productes de primera necessitat, que representen una dotació econòmica de més de 2.500 euros. Durant l’any 2020 es van entregar 488 unitats.

El compromís de la Fundació Crèdit Andorrà és participar en la construcció del present i del futur del país, vetllar pel seu progrés i estar al servei de les persones. Aquesta vocació de contribució al benestar porta la Fundació Crèdit Andorrà a col·laborar amb diferents entitats socials, entre altres projectes.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m