Tornar
1 Juny, 2021


Durant el mes de juny, usuaris de l’Hospital de Dia Infanto-Juvenil dels Serveis de Salut Mental, del Servei de Rehabilitació Comunitària d’Adolescents (SRCA) i de l’Hospital de Dia Infanto-Juvenil dels Serveis de Salut Mental participaran en les sessions de «Música i creativitat» del programa destinat a les persones de la Fundació ONCA. Aquestes sessions tenen per objectiu treballar la utilització de la música com una eina d’inclusió social i que els participants tinguin l’oportunitat de fer un recorregut vital per la creació, la interacció i l’escolta i que puguin compartir un espai creatiu i performatiu.

  • Concert Jardins de Casa de la Vall

L’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra oferirà el Concert Jardins de Casa de la Vall, amb el títol Les millors serenates per a una nit d’estiu, amb Joel Bardolet com a concertino director.

La serenata neix com un cant dedicat a algú (generalment a l’estimada o a l’estimat) i interpretat en la calma serena del vespre. Al segle XVIII adquireix rang de divertimento amb personalitat pròpia, i els vespres d’estiu de Viena o de Praga s’omplen de petites orquestres que regalen les seves serenates a la fresca dels jardins. Al segle XIX la serenata, especialment en la seva versió per a conjunt d’instruments de corda, es converteix en tot un clàssic que ens ha donat alguns dels millors moments del repertori romàntic. Amb el Concert dels Jardins de la Casa de la Vall es vol recuperar aquest esperit genuí de la serenata com a música ideal per escoltar a l’aire lliure en un vespre d’estiu. I per fer-ho es presenta un tast dels millors moments d’algunes de les millors serenates de la història, amb un plantejament de concert que suposa un nou format de programa, un canvi cap a una manera de seduir el públic seguint el format dels menús de degustació dels millors restaurants.

Dia i hora: 30 de juny, a les 22 h

Lloc: Jardins de Casa de la Vall

El concert es durà a terme seguint totes les mesures de seguretat derivades de l’emergència sanitària i l’aforament és limitat. Les entrades es poden adquirir a partir del 21 de juny a www.onca.ad, al preu de 10 euros per localitat. El dia del concert no hi haurà venda d’entrades.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m