Tornar
29 Abril, 2021

En el marc del Cicle de Perfeccionament Professional, els dies 12 i 13 de maig, de 17 a 20 hores, tindrà lloc el seminari Com crear la teva marca i posicionament professional a LinkedIn. El que es troba quan es posa el teu nom a Google és el que es percebrà sobre qui ets com a professional. Sigui quin sigui el teu objectiu professional –trobar o canviar de feina, seguir creixent en la teva empresa, establir-te com a freelance, obrir el teu negoci o vendre més–, el primer que necessites és crear la teva marca i posicionament online. LinkedIn és la millor eina per fer-ho.

El seminari s’imparteix a la Universitat d’Andorra i és presencial. La Fundació Crèdit Andorrà en finança un 20% de la matrícula.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m