Tornar
29 Abril, 2021

Les activitats previstes per al mes de maig, destinades a les persones de més de 60 anys, són les següents:

Taller de telèfon mòbil

En aquest taller es descobriran aplicacions addicionals com el correu, Internet, Maps o WhatsApp, i s’aprendrà a descarregar jocs i altres eines que ofereixen els telèfons mòbils. Cada participant ha de tenir a l’abast el seu telèfon mòbil. El taller es divideix en dos, d’acord amb les modalitats del telèfon mòbil.
Dia i hora: del 31 de maig al 23 de juny, els dilluns i dimecres; al matí, d’11 a 12 h, es treballarà el sistema Android i a la tarda, de 17 a 18 h, el sistema Apple.

Tallers preventius sobre salut

Xerrada sobre els aliments processats

Aquests aliments estan qüestionats, tant per la qualitat com per la quantitat dels ingredients que contenen. En aquest taller s’aprendran estratègies per identificar les opcions més saludables.
Dia i hora: 12 de maig, a les 16 h

Xerrada sobre la gestió emocional en temps de Covid-19

La situació d’emergència sanitària mantinguda des de fa un any està comportant grans canvis en gairebé totes les esferes de la vida. En aquesta xerrada es parlarà de com ha impactat emocionalment la situació actual i com es poden gestionar les emocions i regular el malestar.
Dia i hora: 19 de maig, a les 16 h

Xerrada sobre la introducció a l’ecologia dels fongs i els bolets

S’explicarà quins són els requeriments de creixement i desenvolupament dels fongs i quines són les condicions necessàries perquè surtin els bolets, així com la importància que tenen en la natura, les relacions que estableixen amb els altres éssers vius i per què tenen un gran valor més enllà del seu ús comestible. Aquesta activitat està organitzada amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Andorrans.
Dia i hora: 17 de maig, a les 16 h

Activitats culturals

Visites guiades al Museu Carmen Thyssen Andorra

En el marc de l’exposició temporal «Talents amb denominació d’origen: de Rigalt a Puigdengolas», una mostra centrada en el diàleg artístic entre la Col·lecció d’Art de Crèdit Andorrà i la Col·lecció Carmen Thyssen-Bornemisza, s’han organitzat uns tallers creatius al Museu Carmen Thyssen Andorra. Aquesta activitat, que es durà a terme seguint totes les mesures de seguretat derivades de l’emergència sanitària, està organitzada amb la col·laboració del Museu Carmen Thyssen Andorra. Les persones interessades s’hi han d’inscriure obligatòriament trucant al telèfon 86 80 25, ja que l’aforament és reduït.

Dia i hora: 4, 5, 11 i 12 de maig, a les 11 i a les 16 h

Paral·lelament, tenen continuïtat els tallers de Windows 10, de xarxes socials amb tauleta tàctil i telèfon mòbil, d’estimulació de la memòria mitjançant la informàtica, de retoc fotogràfic i el curs de PowerPoint, a més dels cursos d’història d’Andorra, d’anglès bàsic, intermedi i avançat, i de francès bàsic.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m