Tornar
29 Abril, 2021

Les activitats de la Fundació Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra previstes per a aquest mes de maig són les següents:

Concert de Primavera

Amb el títol Peer Gynt on air, el concert serà interpretat per la Jove Orquestra Nacional de Cambra d’Andorra i la Jove Companyia Nacional d’Andorra, amb la col·laboració de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra, sota la direcció de Jordi Coll. La dramatúrgia i la direcció escènica aniran a càrrec de Juanma Casero.

La història de Peer Gynt, l’aventurer nascut de la ploma d’Ibsen, convertida en un concert dramatitzat per unir, per primera vegada, la JONCA i la JOCAND, dues formacions juvenils del Principat. La JONCA, que enguany celebra vint anys, acull la formació teatral en el seu primer any de vida. Melodies inoblidables, ritmes trepidants, músiques que ens evoquen paisatges exòtics, sorpreses argumentals… Una fantàstica oportunitat per escoltar els joves intèrprets del país (tant de música com de teatre) que, secundats per l’ONCA, ens serviran aquestes conegudes peces en un format fet a mida per a l’ocasió.

Dia i hora: 16 de maig, a les 12 h

Lloc: Auditori Nacional d’Andorra

El concert es farà seguint totes les mesures de seguretat derivades de l’emergència sanitària, i l’aforament és limitat. Les entrades es poden adquirir a partir del 3 de maig a www.onca.ad al preu de 10 euros per localitat. El dia del concert no hi haurà venda d’entrades.

Música i creativitat

Durant el mes de maig, diferents col·lectius participaran en les sessions de «Música i creativitat» del programa destinat a les persones de la Fundació ONCA. Aquestes sessions tenen per objectiu treballar la utilització de la música com una eina d’inclusió social i que els participants tinguin l’oportunitat de fer un recorregut vital per la creació, la interacció i l’escolta i que puguin compartir un espai creatiu i performatiu.

Els col·lectius que podran seguir aquestes sessions són, d’una banda, els usuaris de l’Hospital de Dia Infanto-Juvenil del Serveis de Salut Mental, els usuaris del Servei de Rehabilitació Comunitària d’Adolescents (SRCA) i de l’Hospital de Dia Infanto-Juvenil dels Serveis de Salut Mental, i els usuaris del Centre de dia i Serveis d’Atenció Diürna i Educativa (EDES) de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m