Tornar
26 Març, 2021

En el marc del Cicle de Perfeccionament Professional, per a aquest mes d’abril s’han previst les formacions següents:

  • Seminari Els 10 punts importants per a una bona transformació digital de la teva empresa.

Una sessió formativa dissenyada partint de la situació de molts professionals i empresaris que cauen en el desànim pensant que el canvi no és possible si l’entorn no canvia. L’objectiu és preparar-los per iniciar un projecte de transformació digital o tradicional enfocada al nou client.

Dia i hora: 8 d’abril, de 16 a 20 h. La data límit per formalitzar la inscripció és l’1 d’abril.

  • Seminari Com crear la teva marca i posicionament professional a LinkedIn.

El que es troba quan es posa el teu nom a Google és el que es percebrà sobre qui ets com a professional. Sigui quin sigui el teu objectiu professional –trobar o canviar de feina, seguir creixent en la teva empresa, establir-te com a freelance, obrir el teu negoci o vendre més–, el primer que necessites és crear la teva marca i posicionament online. LinkedIn és la millor eina per fer-ho.

Dia i hora: 14 i 15 d’abril, de 17 a 20 h. La data límit per formalitzar la inscripció és el 7 d’abril.

  • Seminari Enjoy Team i habilitats comunicatives. Workshop i Team Building en una sola proposta.

Seminari innovador, dinàmic i participatiu, per interioritzar el que ja sabem i obtenir noves eines comunicatives idònies per fer arribar el missatge complet als altres.

Dia i hora: 19 i 20 d’abril, de 16 a 20 h. La data límit per formalitzar la inscripció és el 12 d’abril.

  • Seminari La pauta a seguir per a la teva estratègia digital.

Fer canvis profunds dins les empreses implica marcar noves fites i dissenyar plans d’acció focalitzats a obrir nous mercats per accedir a segments orientats a un àmbit més localitzat. La formació està orientada a dissenyar un full de ruta per potenciar la digitalització i conèixer el camí per a una bona transformació digital.

Dia i hora: 22 i 23 d’abril, de 16 a 20 h, i 24 d’abril, de 9 a 13 h. La data límit per formalitzar la inscripció és el 15 d’abril.

Els seminaris s’imparteixen a la Universitat d’Andorra i són presencials. La Fundació Crèdit Andorrà en finança un 20% de la matrícula.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m