Tornar
26 Març, 2021

Des de Crèdit Andorrà, treballem sempre en la recerca de millores de serveis i beneficis per als nostres clients. Per això, l’oferta de les nostres assegurances de salut s’adequa contínuament a les necessitats dels nostres assegurats i, sobretot, al context actual. N’és un exemple la nova assegurança CELLAB, una empresa de medicina regenerativa, integrada per professionals amb més de vint anys d’experiència, que produeix tractaments personalitzats i banc de cèl·lules mare. D’aquesta manera, tots els clients que tinguin una assegurança de salut* i contractin el servei de conservació de les cèl·lules mare del cordó umbilical, tindran un descompte directe i exclusiu.

I així continuarem sempre, mirant endavant pels nostres clients i les seves famílies.

Més informació sobre les nostres * Les assegurances de salut són PIAM, Crèditsalut Plus i Crèditsalut, productes contractats amb Crèdit Assegurances Vida.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m