Tornar
26 Març, 2021

Des de Crèdit Andorrà, treballem sempre en la recerca de millores de serveis i beneficis per als nostres clients. Per això, l’oferta de les nostres assegurances de salut s’adequa contínuament a les necessitats dels nostres assegurats i, sobretot, al context actual. N’és un exemple la nova assegurança Crèditsalut Plus, creada per oferir un complement de salut per actes mèdics tant dins com fora de la Via Preferent.

Ara fem un nou pas endavant i informem els nostres assegurats de salut d’un nou avantatge que, des del mes de març, ja tenen a la seva disposició. Aquest avantatge ha estat possible gràcies a l’acord que Crèdit Assegurances Vida ha tancat amb CELLAB, una empresa de medicina regenerativa, integrada per professionals amb més de vint anys d’experiència, que produeix tractaments personalitzats i banc de cèl·lules mare. D’aquesta manera, tots els clients que tinguin una assegurança de salut* i contractin el servei de conservació de les cèl·lules mare del cordó umbilical, tindran un descompte directe i exclusiu.

I així continuarem sempre, mirant endavant pels nostres clients i les seves famílies.

Més informació sobre les nostres assegurances de salut i els seus beneficis.

* Les assegurances de salut són PIAM, Crèditsalut Plus i Crèditsalut, productes contractats amb Crèdit Assegurances Vida.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m