Tornar
26 Març, 2021

La Fundació Crèdit Andorrà ha col·laborat en la distribució de 60.000 mascaretes KN95 entre les diferents entitats socials amb les quals treballa. L’empresa InnoVision Medical, establerta a Andorra, n’ha fet la donació amb l’objectiu que es distribueixin entre els col·lectius vulnerables del país. Aquesta donació s’afegeix a la que ja es va fer al mes de gener de més de 38.000 mascaretes.

La Fundació ha distribuït aquest nou material sanitari a entitats com la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell, el Centre Penitenciari, Càritas Andorrana, el Centre Residencial DomusVi Salita i la Creu Roja Andorrana, segons les seves necessitats. També ha rebut mascaretes la Unió de Bars.

La Fundació Crèdit Andorrà treballa per oferir el seu suport a les entitats socials del país amb què coopera. Francesca Ros, directora de la Fundació, ha reiterat el seu agraïment a InnoVision Medical per aquesta nova donació i ha recordat que «des de la Fundació Crèdit Andorrà volem contribuir a donar resposta a les necessitats de la població amb l’objectiu d’estar sempre a prop de les persones i dels col·lectius més vulnerables».

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m