Tornar
26 Març, 2021

Durant el mes d’abril, diferents col·lectius participaran en sessions de «Música i creativitat» del programa destinat a les persones de la Fundació ONCA. Aquestes sessions tenen per objectiu treballar la utilització de la música com una eina d’inclusió social i que els participants tinguin l’oportunitat de fer un recorregut vital en la creació, la interacció i l’escolta i puguin compartir un espai creatiu i performatiu.

Els col·lectius que podran seguir aquestes sessions són, d’una banda, els usuaris de l’Hospital de Dia Infanto-Juvenil del Serveis de Salut Mental, els dilluns, de 10.30 a 11.30 h; d’altra banda, els usuaris del Servei de Rehabilitació Comunitària d’Adolescents (SRCA) i de l’Hospital de Dia Infanto-Juvenil del Serveis de Salut Mental, els dimecres, d’11.30 a 12.30 h. Aquestes sessions tenen lloc al Centre d’Atenció Primària del Comú d’Escaldes-Engordany. Paral·lelament, cada quinze dies es faran sessions als usuaris del Centre de dia i dels Serveis d’Atenció Diürna i Educativa (EDES) de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m