Tornar
2 Març, 2021

L’obtenció de les quatre estrelles Morningstar centra la nova campanya publicitària de Crèdit Andorrà amb el claim ‘La teva gamma d’inversió està escrita a les estrelles’

Crediinvest Sicav Active Allocation Dynamic A i Crediinvest Sicav Active Allocation Flexible A, organismes d’inversió col·lectiva (OIC) gestionats per Crèdit Andorrà Asset Management Luxembourg, SA, la gestora del Grup Crèdit Andorrà a Luxemburg, han obtingut la qualificació de quatre estrelles que atorga Morningstar, la plataforma de referència per a inversors de tot el món, en les seves respectives categories («Mixtos Agresivos EUR – Global» i «Mixtos Flexibles EUR – Global»).

Obtenir aquestes quatre estrelles de les cinc possibles posa de manifest que aquests fons han aconseguit un equilibri molt positiu entre la rendibilitat obtinguda i el risc assumit de manera consistent des del seu llançament. Aquesta qualificació es calcula partint d’un ràting quantitatiu que l’agència d’anàlisi elabora amb una periodicitat mensual, basant-se en la rendibilitat i el risc de cada fons, per a cada categoria, incloent-hi només els productes amb un historial mínim de 3 anys.

Pel que fa a la rendibilitat anual al tancament de 2020:

  • Crediinvest Sicav Active Allocation Dynamic A, amb un mínim del 75% de la cartera invertit en renda variable i apostant per companyies de diferents geografies i estils, aconseguia un 11,19%*.
  • Crediinvest Sicav Active Allocation Flexible A, amb un percentatge entre el 25% i el 75% invertit en renda variable, que explota les oportunitats dels mercats de renda fixa i variable a llarg termini amb un risc controlat, assolia una rendibilitat d’un 7,19%*.

D’aquesta manera, al tancament de 2020, Morningstar situa aquests compartiments entre els primers del rànquing dins de la seva categoria. 

Les categories Dynamic i Flexible formen la gamma Active Allocation, que se centra en:

També tenen en compte els criteris ESG (ambientals, socials i de bon govern, per les seves sigles en anglès) i estan situats en el segon esglaó de la màxima qualificació (quatre globus) del ràting de sostenibilitat de Morningstar, que qualifica el risc ESG global mitjançant l’índex ESG Risk Score, elaborat per Sustainalytics.

Més informació a la nota de premsa.

*Rendiments passats no pressuposen rendiments futurs.

Crediinvest SICAV Active Allocation Flexible (número de registre AFA EB02-0003-15) i Crediinvest SICAV Active Allocation Dynamic (número de registre AFA EB02-0003-16) són compartiments de la SICAV luxemburguesa Crediinvest SICAV (Organisme d’Inversió Col·lectiva en Valors Mobiliaris –UCITS–), autoritzada a Luxemburg i supervisada i regulada per la CSSF, amb el número de registre B-98745. Les comissions i despeses associades als referits compartiments de la SICAV es detallen en el prospecte i en el document de dades fonamentals per a l’inversor (KIID), disponibles i consultables a www.creditbroker.ad. Societat Gestora: Crèdit Andorrà Asset Management Luxembourg, SA. Assessor d’inversions: Credi-invest, SA. Entitat dipositària: Banque de Patrimoines Privés, SA. Distribuïdor de la SICAV a Andorra: Crèdit Andorrà, SA, amb número d’autorització EB 02/95.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m