Tornar
2 Març, 2021

Crèdit Andorrà ha invertit 100.000 euros a través del seu programa d’hiperacceleració empresarial Scale Lab Andorra en la start-up Sateliot, operador de telecomunicacions per satèl·lit.

A través d’aquest programa, el Banc ofereix imports que van des dels 100.000 euros per projecte, amb l’opció de participar en rondes de finançament posteriors fins a una inversió màxima de 500.000 euros per companyia.

Crèdit Andorrà és un dels inversors del primer tram de finançament de Sateliot, que ha tancat una nota convertible d’un milió d’euros que ha de servir per finançar la seva constel·lació de nanosatèl·lits, que donarà cobertura 5G a l’univers de la internet de les coses. Aquest projecte també incorporarà tecnologia de seguretat quàntica per a l’intercanvi segur d’informació.

La start-up està ultimant la seva sèrie A, un primer tram de finançament que rondarà els cinc milions d’euros i que ja compta amb la participació majoritària d’inversors i fons europeus.

Més informació: Scale Lab Andorra.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m