Tornar
1 Març, 2021

Crèdit Andorrà ha obsequiat els infants i adolescents de l’ECA, l’ECAP i l’ECOA amb un tapacoll mascareta amb l’objectiu d’ajudar-los a respectar les mesures marcades pel Govern i destinades a garantir la seva salut mentre continuen gaudint de l’esquí.

Des de fa uns anys, Crèdit Andorrà obsequia amb un regal corporatiu vinculat al món de la neu els nens i nens dels tres clubs d’esquí que patrocina. Aquesta temporada, i per adaptar-se a la situació de la pandèmia vigent, ha regalat un element indispensable per esquiar: un tapacoll mascareta corporatiu.

Actualment, a les estacions d’esquí del país és obligatori cobrir-se el rostre amb mascareta als remuntadors, les zones d’espera i els embarcaments de les instal·lacions mecàniques. L’objectiu del banc, regalant el tapacoll mascareta, és ajudar els infants i adolescents de l’ECA, l’ECAP i l’ECOA a respectar les mesures marcades pel Govern i destinades a garantir la seva salut mentre esquien.

La iniciativa ha tingut una molt bona acollida entre els nens i nenes corredors dels tres clubs d’esquí, tant pel seu disseny com per la practicitat a l’hora d’adaptar-se a la situació sanitària actual.

El patrocini de Crèdit Andorrà als tres clubs d’esquí respon a la seva política de suport al sector de la neu i a les associacions i els esdeveniments esportius orientats a fomentar la pràctica de l’esport entre els infants i els joves.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m